frosty75.bsky.social

frosty75.bsky.social

@frosty75.bsky.social

4.1K followers1K following627 posts

frosty75.bsky.social reposted

Aerial Combat! Black-rumped Flameback Found widely distributed in the Indian subcontinent. It is one of the few woodpeckers that are seen in urban areas. It has a characteristic rattling-whinnying call and an undulating flight. 📸: @balram_v_panikassery

frosty75.bsky.social reposted

NEW: A federal judge has now ruled that former SDNY prosecutor, Maurene Comey, was UNLAWFULLY fired by the Trump DOJ. He orders her retroactive reinstatement and back pay. Comey alleged in her lawsuit that she was fired for politically motivated reasons. www.cnbc.com/2026/10/26/m...

cnbc.comTrump DOJ unlawfully fired Epstein prosecutor Maurene Comey, judge rulesThe judge ordered that Comey, the daughter of ex-FBI director James Comey, be retroactively reinstated to her job as an assistant United States attorney.

frosty75.bsky.social reposted

Baby Angora goats are among the fluffiest young farm animals in the world. Known for the luxurious mohair they will grow as adults, these playful kids begin life with soft, curly coats and boundless curiosity.

frosty75.bsky.social reposted

Hyacinth Macaw 100cm Largest Parrot Central and E South America Diet Palm nuts, variety of nuts fruits seeds Pairs mate for life and are always seen together Nest in a tree cavity female incubates 30days, male feeds her, they feed chicks 4 months inside the nest, and up to a year after fledging

frosty75.bsky.social reposted

The magic of Donckers has graced Marquette for over 130 years! Let's ensure small businesses like this one can last another 130 by passing Medicare for All. 🍬🍭🍫

frosty75.bsky.social reposted

Japanese Waxwing Breed Russia, NE China Migrate Japan, North Korea, South Korea, E China. Diet primarily berries and fleshy fruits Eats insects during breeding season Female incubates 14days, parents feed 18 days in the nest, and 10 more after juveniles migrate with the parents and a large flock

frosty75.bsky.social reposted

- The flame-templed babbler (Dasycrotapha speciosa) is a species of bird of the family Zosteropidae, in the genus Dasycrotapha. - Photo courtesy of Indigo Stain, Phillipines.

frosty75.bsky.social reposted

Painted Buntings 12cm breed across North America migrate to tropical regions for the winter. Diet spring insects, winter seeds, berries Female builds the nest, and incubates 12 days, the male brings her food and assists with feeding the chicks for 14 days. Only female feeds them after fledging

frosty75.bsky.social reposted

Some of the most meaningful moments on the campaign trail have been spending time up in the Sault with the Bay Mills and Sault tribes. We must protect tribal sovereignty, protect our Great Lakes, and ensure everyone can get a good job and know that our basic rights and dignities are preserved.

frosty75.bsky.social reposted

Chestnut-bellied Euphonia 11 cm Atlantic Forest of Argentina, Brazil, and Paraguay primarily frugivorous (fruit) diet and insects during the breeding season Female incubates 16 days, parents feed nestlings 21 days plus 3 weeks after fledging They join multi-species groups which forage on fruits